Brusten hälsena 5

AAAAJJJJJ!!!!!

Natten mot lördag vaknar jag av att det känns som någon sparkat mig under foten så att hälsenan brustit igen, det gör vansinnigt ont. Smärtan övergår efter ett tag till värk och det känns om en knöl i hälsenan. Jag vet inte hur lång tid det tar men efter gissnigsvis en halvtimme somnar jag om då smärtan avtagit. Jag har ingen aning om vad som hände, jag ska fråga fysioterapeuten när vi träffas, men jag tror att jag fick kramp i vaden av någon anledning och att den då drog i hälsenan.

När jag vaknade på morgonen kändes det okey igen och i dag söndag känner jag inte av det alls. I kväll ska jag plocka ut fodret i stöveln och försöka rengöra allt. Handsprit är inhandlat (Eva hjälpte mig) för att torka rent i den.

Jag avskyr fortfarande dom där JÄVLA kryckorna. Jag får ont i händera och axlarna av att hoppa fram med dem och trots att jag numera har dem i snöre runt nacken så envisas dom med att falla omkull åt höger och vänster. Och kan dom så fastnar dom i allt möjligt. Det skulle var sååååå skönt att få köra över dem med en ångvält.

Fyra dagar kvar tills jag ska ta bort en hälkil i stöveln och försöka börja gå med hela tyngden på foten…