Brusten hälsena 3

Måndag 6 februari

I dag har jag haft stöveln i tre dagar. Jag undrar om jag fått en otvättat begagnad stövel för det stinker fan när man tar av den och jag har aldrig haft problem med fotsvett än mindre med stinkande fotsvett. Undrar vad den är gjord i för material?

Bortsett från jätteont i ryggen så har det gått bra. Jag stödjer försiktigt på foten när jag kryckar mig fram och jag orkar längre sträckor än när jag enbent hoppade fram med gipset på benet. Hälen är blå-grön och det sticker/pirrar i den ibland när jag stödjer på den. Dock ingen smärta.

Eva har varit med mig sen i fredags kväll och hon har varit till stor hjälp med allt. Men från i dag måndag får jag klara mig själv några dagar då hon jobbar och har annat för sig (fylla år bland annat).

Den här veckan ska jag få en låna en duschpall från rehab City Östermalm som lovat att köra ut den till mig. Det ska bli skönt att få duscha utan gips eller stövel med massa tejp och plastpåsar på. Och att få skrubba rent foten ordentligt.

Största besvikelsen just nu är att det har snöat inatt, får se hur bra det går att krycka sig fram då.

Men nu skiner solen, dags att ge sig ut i halkan och inhandla födelsedagspresenter…   🙂